Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу

Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу - E-Burgas.com

300 бургаски ученици доброволци, които помагаха при провеждането на Европейското първенство по УШУ, получиха грамоти и награди от президента на българската федерация Стефан Колев. В церемонията участваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет проф.Севдалина Турманова. и зам.- кмета по култура, туризъм и спорт Диана Саватева.

„ Перфектната организация и провеждане на елитното състезание са резултат на усилията както на бургаския клуб домакин, така и на всички вас близо 300 доброволци. Неоценим е приносът и всеотдайната Ви работа за това всички над 500 състезатели и треньори да се чувстват добре и да демонстрират най- добрите си спортни умения, а публиката да се наслади на едно мащабно и атрактивно спортно събитие, което се излъчваше онлайн по целия свят.

Гордеем се с уменията Ви да работите в голям екип, отговорността и отличната Ви чуждоезикова подготовка, които бяха изключително полезни.“, заяви в приветственото си слово кметът Николов.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици ушу
Коментари

Още от последните новини