Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу

Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу - E-Burgas.com

300 бургаски ученици доброволци, които помагаха при провеждането на Европейското първенство по УШУ, получиха грамоти и награди от президента на българската федерация Стефан Колев. В церемонията участваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет проф.Севдалина Турманова. и зам.- кмета по култура, туризъм и спорт Диана Саватева.

„ Перфектната организация и провеждане на елитното състезание са резултат на усилията както на бургаския клуб домакин, така и на всички вас близо 300 доброволци. Неоценим е приносът и всеотдайната Ви работа за това всички над 500 състезатели и треньори да се чувстват добре и да демонстрират най- добрите си спортни умения, а публиката да се наслади на едно мащабно и атрактивно спортно събитие, което се излъчваше онлайн по целия свят.

Гордеем се с уменията Ви да работите в голям екип, отговорността и отличната Ви чуждоезикова подготовка, които бяха изключително полезни.“, заяви в приветственото си слово кметът Николов.

Свързани статии
Прегледаха близо 2800 бургаски ученици за гръбначни изкривявания и затлъстяване Започва кандидатстването в училищата след 7 клас Над 17 хил. ученици и учители отиват на безплатно море Бургаски ученици са вицешампиони на националните параолимпийски игри Български ученици от Братислава са на гости в Бургас, посещават забележителности Организират безплатни консултации за ученици след 12 клас Открит урок по право получиха възпитаниците от Немската езикова гимназия Младите цветари от Бургас отново сред победителите в Националното състезание по озеленяване Ученици от СУ "Любен Каравелов" за пореден път прославиха Несебър Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците
Тагове
ученици ушу
Коментари

Още от последните новини