Кмет и областен управител изпратиха айтоската надежда Селин Али на олимпиадата в Токио

Кмет и областен управител изпратиха айтоската надежда Селин Али на олимпиадата в Токио - E-Burgas.com

Областният управител проф. Мария Нейкова и кметът на Община Айтос Васил Едрев символично изпратиха младата ни олимпийска надежда Селин Али на Олимпиадата в Токио. В кабинета на градоначалника те отправиха своите благопожелания към 18-годишната отличничка, като й пожелаха преди всичко да е здрава, спокойствие в решителните моменти на състезанията и достойно представяне.

„Много приятно съм изненадана, че такава красива млада дама ще представлява страната и региона ни на този висок спортен форум в този труден спорт. Самата аз като ученичка съм била републикански шампион по спортна стрелба и знам какво вълнение е да оправдаеш очакванията на всички към теб. Бъди уверена в способностите си и знай, че всички ще бъдем мислено с теб“, каза областният управител проф. Нейкова.

Посещението на областният управител продължи със среща с кмета на Община Айтос и представители на общинския съвет. Голям интерес имаше и от страна на айтозлии, които поставиха редица въпроси, касаещи както частни казуси, така и обществено значими теми, по които проф. Нейкова се ангажира да съдейства за разрешаването им.

Галерия
Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево
Тагове
айтос Селим Али Мария Нейкова Васил Едрев олимпиада
Коментари

Още от последните новини