Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Бургаски ученици мерят сили в състезание по програмиране Язовир Камчия преля в друг водоем, има вода за 2 години за всички Най-старият храм по Южното Черноморие тъне в разруха Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Задържаха под стража осъждан подпалвач от Русокастро Задържаха под стража мъж, обвинен за палеж в Русокастро Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми Тодор Стамболиев: Лице с увреждания несправедливо губи шанс за безплатна ел-винетка Събират средства за изграждането на паметниците на Левски и Лермонтов в Созопол В Созопол откриват сметка за изграждане на бюст-паметник на Левски
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини