Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Община Бургас с най-много одобрени социални проекти Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) 72 часа кауш за двама каналджии помогнали на 121 нелегални чужденци у нас Четирима от схемата за кражби и регистрации на скъпи коли остават зад решетките Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Зачестяват измамите с ремонт на покриви Министър Борислав Сандов обяви още една защитена зона Хванаха в крачка варненски джамбази да разбиват коли край ахелойски плаж
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини