Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Депутатите се събират за извънредно заседание днес Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката 55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм Гърция допуска българи по летищата само с отрицателен COVID-19 тест Реставрират бургаския храм "Св.св. Кирил и Методий" в автентичния му вид Без традиционното масово почистване на България тази година заради пандемията Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството Бургас чества днес 183 години от рождението на Апостола На последно място сме по цифрова грамотност сред младите Бургаският бизнес може да кандидатства за финансова подкрепа от 30 хил.лв. до 150 хил.лв.
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини