Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Язовирите Порой и Ахелой спасяват населението за три месеца ако Камчия пресъхне Бургазлии следят онлайн нивото на язовир Камчия Телефонните измами в Бургас и Поморие отново се отприщиха, ето как да се предпазите Организират безплатни обучения по програмиране за деца в Бургас Американска академия ще учи бургазлийки на бизнес "България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември Пореден бургаски дилър застава пред съда Внимание шофьори: Катастрофа на АМ"Тракия" затруднява движението Орнитолози и доброволци преброиха 298 къдроглави пеликани в Бургас (Снимки) Нищо неочаквано: Отново превърнаха в цирк българския парламент
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини