Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Десетки поморийци положиха цветя пред паметника на Яворов В Бургас призовават за по-отговорно отношение към морето с атрактивно клипче (Видео) Българите купуват по 637 жилища на ден Министерски съвет отзовава скандалния Пламен Георгиев от Валенсия Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България "Елха на доброто" отново ще зарадва децата в риск Президентът продължава консултациите с партиите и днес Непълнолетен криминоген измами бургазлийка с фалшива обява за дърва
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини