Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено Бургазлии с двигателни проблеми отново могат да кандидатстват за рампи и асансьори в жилищата си Вирусолог: Първоначалният ухански вирус отдавна го няма, караме негови мутанти Ето я новогодишната онлайн програма за бургазлии Вицепремиерът Марияна Николова не откри нарушения в Пампорово Още програми ще подпомагат бургаския бизнес в кризата Здравният министър за новият щам на ковид: Предава по-бързо и се влияе от новата ваксина И Пампорово откри зимния сезон Бургас отваря нови програми в подкрепа на бизнеса Бизнесът масово не одобрява държавната помощ
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини