Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението

Кърпежи на асфалт по АМ

До 18 часа днес между 132-ри и 133-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се изкърпва настилката в активната лента. Трафикът ще е в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

В четвъртък и петък, от 8:30 ч. до 18 ч., между 122-ри и 120-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поетапно ще се изкърпва настилката в активната лента. В четвъртък – 30 април, трафикът между 121-ви и 122-ри км за София ще бъде в изпреварващата лента.

В петък – 1 май, преминаването между 121-ви и 120-ти км за София също ще е в изпреварващата лента.

Свързани статии
Спряха търсенето на черната кутия заради лошото време Бургас вече има паметник на Петко Задгорски (Снимки) Продължава търсенето на черната кутия, може да се намира и в тинята Няма да спират издирването на черната кутия на МиГ-29, намерените части не са от самолета Продължава търсенето на черната кутия на падналия МиГ-29 Авиокомпания откри лятната си база в Бургас Български Миг-29 е паднал в морето, пилотът е в неизвестност Разполагат ваксинационен кабинет в замъка край Равадиново Богатa спортна програма разнообразява уикенда в Бургас Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини