Търсят кръв за детето, ударено от волтова дъга в Бургас

Търсят кръв за детето, ударено от волтова дъга в Бургас - E-Burgas.com
Снимка БНТ

Кампания за даряване на кръв за детето, което беше ударено от волтова дъга, организират в Бургас, съобщи БНТ. Всеки, който има желание, може да дари кръв на 15 март, вторник на Морската гара в Бургас. От 10 ч. там ще има пункт за кръводаряване, кръвната група няма значение.

15-годишно момче беше ударено от волтова дъга на жп гарата в Бургас на 9 март, след като се качило върху цистерна на релсите. Заради тежкото си състояние то е транспортирано към варненската Военна болница, където е клиниката по изгаряния.

Предполага се, че момчето е искало да си направи селфи на цистерната.

Свързани статии
Енергийният министър: Няма да има режим на тока у нас Дете почина след падане от петия етаж в Бургас Омбудсманът: Цените на тока и парното трябва да са поносими за хората Мъж почина докато чака на опашка пред хипермаркет в Бургас Къмпинг „Каваци“ остана без ток, местните притеснени от кражби Състоянието на момчето, поразено от волтова дъга, е критично Бургас ще продължи да бори скъпия ток с проекти за зелена енергия Част от българите на ферибота вече пътуват към България 7 българи продължават да са в неизвестност, продължава спасителната операция на ферибота до Корфу Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван
Тагове
ток инцидент
Коментари

Още от последните новини