Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса

Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса - E-Burgas.com

Пресконференция, на която ще бъдат представени нови икономически стимули в подкрепа на бизнеса, ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет.Това съобщи правителствената пресслужба.

В пресконференцията ще участват заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, министърът на финансите Асен Василев и министърът на икономиката Кирил Петков.правителство стимули бизнес Асен Василев мерки подкрепа Кирил Петков.

Свързани статии
Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас Отпадат голяма част от ковид ограниченията Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на "Васил Левски" Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия Общината: Още има места за услугата "Асистентска подкрепа" Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения От днес отпадат ограниченията за моловете
Тагове
подкрепа икономика министерски съвет бизнес мерки
Коментари

Още от последните новини