Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса

Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса - E-Burgas.com

Пресконференция, на която ще бъдат представени нови икономически стимули в подкрепа на бизнеса, ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет.Това съобщи правителствената пресслужба.

В пресконференцията ще участват заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, министърът на финансите Асен Василев и министърът на икономиката Кирил Петков.правителство стимули бизнес Асен Василев мерки подкрепа Кирил Петков.

Свързани статии
Премиерът Янев и четирима министри се срещат с туристическия бранш Отново протест пред парламента И ресторантьорите в Бургас се вдигат на протест, няма да блокират кръстовища Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Няма да въвеждат допълнителни ковид мерки в Бургаско Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките Бум от проверки за спазване на ковид мерките в страната Ето какви са новите мерки, които влизат в сила от днес Мария Нейкова издаде заповед за стриктно спазване на мерките
Тагове
подкрепа икономика министерски съвет бизнес мерки
Коментари

Още от последните новини