ИТН представя проектокабинета си

ИТН представя проектокабинета си - E-Burgas.com

Горещ политически ден се очертава днес. Има такъв народ ще представи състава на проектокабинета си пред три политически сили в парламента - "Изправи се БГ! Ние идваме!", "Демократична България" и БСП, показа БНТ.

В разговорите днес не са поканени ГЕРБ- СДС и ДПС. От БСП искат споразумение с партията на Слави Трифонов, което да гарантира, че договорените политики ще се следват.

"Изправи се БГ! Ние идваме!" също очакват споразумение, което да гарантира, че няма да има влияние на ДПС и ГЕРБ. От "Демократична България" заявиха, че ще решат дали да подкрепят проектокабинета на "Има такъв народ", когато получат пълна информация за състава на предложеното правителство.

Свързани статии
Какво е лоша кредитна история? Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Нов удар на "Капитан Андреево": Митничари откриха 430 000 лв. валута, скрита в два тира Магнитни бури ни удрят от утре Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес Станислав Балабанов: Искаме референдум за отделянето на Кърджали Пореден удар на бургаските митничари ПП публикува коалиционното споразумение Бургаски и пловдивски митничари с пореден удар срещу контрабандата
Тагове
ИТН правителство
Коментари

Още от последните новини