Ицо Хазарта: ДПС имат депутат, който е охранител на Пеевски и ходи с него до тоалетна

Ицо Хазарта: ДПС имат депутат, който е охранител на Пеевски и ходи с него до тоалетна  - E-Burgas.com

Христо Петров, известен повече като Ицо Хазарта, разказа пред NOVA за първия си ден като депутат, усещането до момента и целите.

Силно впечатление в първия ден на парламента му направили действията на част от депутатите, докато реч е държавният глава Румен Радев.

„Първо, когато президентът влезе, голяма част от залата станахме прави, някои не станаха. След това наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато президентът произнасяше своята реч, те си приказваха, говореха си по телефона... Един дори нещо търсеше в носа си. Не знам какво точно търсеше там, ама до лакатя я беше нахакал тази ръка. Човек изпада в особено положение, когато гледа това”, обясни Петров.

Той обясни, че не си е казал нищо с депутата от ДПС Делян Пеевски, но посочи друго нещо, което му е направило особено впечатление.

„Ще кажа нещо, което вероятно голяма част от хората няма да могат да асимилират - ДПС имат депутат, който всъщност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата, той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител”, посочи той.

Коментари

Още от последните новини