И днес се радваме на топла есен и слънце по морето

И днес се радваме на топла есен и слънце по морето - E-Burgas.com

Топъл есенен ден ни очаква и днес. Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°, по-ниски в местата с по-трайни мъгли. В сутрешните часове мъгли ще има на места в котловините и низините.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на места ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб западен вятър, който в следобедните часове ще се ориентира от юг. Максималните температури на морския бряг ще бъдат между 20° и 23°. Температурата на морската вода е от 18° до 20°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е слънчево с незначителна висока облачност. Ще духа слаб вятър предимно от запад, по най-високите части на Рила и Пирин - от изток. През деня ще е топло за сезона с максимална температура на 1200 метра около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари

Още от последните новини