И АПИ пуснаха електронни услуги заради коронавируса

И АПИ пуснаха електронни услуги заради коронавируса - E-Burgas.com

На електронен адрес [email protected] гражданите могат да подават заявления за предоставяне на административни услуги от Агенция „Пътна инфраструктура“. Предвид препоръките на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса за избягване струпването на повече хора на едно място агенцията апелира гражданите да се въздържат от лично посещение в офисите на институцията в цялата страна, освен в случаи на неотложност.

Полученото писмо на [email protected] и приложенията към него ще се завеждат в деловодството на АПИ и гражданинът ще получава на същия e-mail, от който го е изпратил, отговор че заявлението е получено и неговият входящ номер. На посочен адрес за кореспонденция ще се предоставя отговор.
На разположение на гражданите са и добре познатите имейли за кореспонденция - [email protected], [email protected] и [email protected].

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Бургаските майки могат да ползват нова онлайн услуга за млечната кухня АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Служители на АПИ излизат на протест Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели
Тагове
апи онлайн
Коментари

Още от последните новини

Светът
И АПИ пуснаха електронни услуги заради коронавируса - E-Burgas.com

Тръмп