Хванаха трима шофьори от сметопочистващата фирма да крадат гориво

Хванаха трима шофьори от сметопочистващата фирма да крадат гориво - E-Burgas.com
news.bg

Полицията в Бургас сгащи трима мъже в момент на кражба на гориво. Те са задържани около 22.00 ч. на 27.04.т.г. на ул. «Комлушка планина» в близост до бензиностанция «Балкантрейд». Задържаните бургазлии са на възраст 44 и 61 години – водачи на сметопочистващи автомобили.

При претърсвания в домовете на бургазлиите са открити и иззети около 200 литра дизелово гориво, откраднато от служебните автомобили. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на бургазлиите продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Отстъпката от 25 ст. на литър гориво влезе в сила Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Горивата у нас поскъпват със стотинка на ден Очакват се фалити на малки бензиностанции у нас Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение
Тагове
кражба гориво
Коментари