Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник

Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник - E-Burgas.com

След анализ на пътникопотока през последните дни и в изпълнение препоръките на Националния оперативен щаб за осигуряване на физическа дистанция в обществените зони, считано от 18.05.2020 г., понеделник, се възстановява обслужването на тролейбусна линия Т1 в Бургас.

От същата дата нататък по линия 9а ще бъдат извършвани два допълнителни курса в делнични дни - в 6.30 и 17.30 часа от Терминал Меден рудник, с връщане съответно в 7.00 и 18.00 часа от Върли бряг.

Община Бургас и Бургасбус отново призозават пътниците да носят маска в автобуса. Това не е трудно и е за общо спокойствие. През следващите дни ще бъдат извършвани проверки дали това изискване се спазва.

Няма как графиците на градския транспорт изведнъж да станат такива, каквито ги помним от времето преди епидемията. През следващите седмици те ще бъдат адаптирани към пътникопотока линия по линия. Затова следете за актуални новини сайта на Бургасбус - http://burgasbus.info/burgasbus/?cat=1.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Линия 17А отново ще свързва "Меден рудник" и Крайморие през лятото Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Автобусни превозвачи получиха над 9,3 млн.лв. помощ
Тагове
бургасбус автобуси градски транспорт
Коментари

Още от последните новини