Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник

Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник - E-Burgas.com

След анализ на пътникопотока през последните дни и в изпълнение препоръките на Националния оперативен щаб за осигуряване на физическа дистанция в обществените зони, считано от 18.05.2020 г., понеделник, се възстановява обслужването на тролейбусна линия Т1 в Бургас.

От същата дата нататък по линия 9а ще бъдат извършвани два допълнителни курса в делнични дни - в 6.30 и 17.30 часа от Терминал Меден рудник, с връщане съответно в 7.00 и 18.00 часа от Върли бряг.

Община Бургас и Бургасбус отново призозават пътниците да носят маска в автобуса. Това не е трудно и е за общо спокойствие. През следващите дни ще бъдат извършвани проверки дали това изискване се спазва.

Няма как графиците на градския транспорт изведнъж да станат такива, каквито ги помним от времето преди епидемията. През следващите седмици те ще бъдат адаптирани към пътникопотока линия по линия. Затова следете за актуални новини сайта на Бургасбус - http://burgasbus.info/burgasbus/?cat=1.

Свързани статии
Пускат нощни автобуси заради музикалните фестивали в Бургас Още една автобусна спирка в Бургас стана "зелена" (Снимки) Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки) Възобновяват късните линии на градския транспорт в кварталите Ученическите автобуси на Бургас са дезинфектирани и отново ще пътуват от понеделник Шефът на „Бургасбус“ рязал живо месо, за да оцелее фирмата в пандемията Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти Може ли билетчето в Бургас да стане 1,20 лв? В Бургас продължава мащабното излседване за C-19, в понеделник е ред на служители в „Бургасбус“ "Бургасбус" продължава да свива обръча, ето новите разписания
Тагове
бургасбус автобуси градски транспорт
Коментари

Още от последните новини