Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово

Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово - E-Burgas.com

Новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово са изсъхнали, тъй като за тях не се полагали никакви грижи, възмущават се бургазлии в социалните мрежи. Хората, които редовно карат колелета и се разхождат по алеята, която още не е завършена, коментират че досега нито веднъж не са видели те да бъдат поливани.

Наскоро, пак след сигнали във фейсбук, алеята до солниците, бе почистена от треви.

Бургаските колоездачи още не са насяно каква точно ще бъде вело инфраструктурата между Бургас и Сарафово, въпреки че тази алея, е най-експлоатираната и предпочитана. В момента тя достига до края на солниците. Нататък настилката, между района на бункера и новите алеи, е в изключително лошо състояние макар че отделни части от нея бяха заляти с асфалт това лято. По проект трябва да достига до квартала.

В момента се изгражда и друга алея между черния път и морето, която изглежда ще бъде поредна алтернатива на избор на път до Сарафово. Не е ясно ще бъдат ли довършени и кога другите две алеи - тази край морето, която няма заливка и другата над нея.

Преди седмица пък бе открита новата електронна арка, която преброява колоездачите.

Галерия
Свързани статии
Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Продължават акциите срещу велосипедисти нарушители в Бургас Не забравяйте да бутате колелото си на „Александровска“ и „Богориди“! 12 са глобени за седмица Пътни инсталации ще пазят пешеходци и велосипедисти в Бургас Над 20 велосипедисти отнесоха глоби в Бургас заради каране по „Александровска“ и „Богориди“ Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки) Автомобил блъсна дете с велосипед в „Лазур“ и избяга
Тагове
вело алея велоалея колоездачи дръвчета
Коментари

Още от последните новини