Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово

Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово - E-Burgas.com

Новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово са изсъхнали, тъй като за тях не се полагали никакви грижи, възмущават се бургазлии в социалните мрежи. Хората, които редовно карат колелета и се разхождат по алеята, която още не е завършена, коментират че досега нито веднъж не са видели те да бъдат поливани.

Наскоро, пак след сигнали във фейсбук, алеята до солниците, бе почистена от треви.

Бургаските колоездачи още не са насяно каква точно ще бъде вело инфраструктурата между Бургас и Сарафово, въпреки че тази алея, е най-експлоатираната и предпочитана. В момента тя достига до края на солниците. Нататък настилката, между района на бункера и новите алеи, е в изключително лошо състояние макар че отделни части от нея бяха заляти с асфалт това лято. По проект трябва да достига до квартала.

В момента се изгражда и друга алея между черния път и морето, която изглежда ще бъде поредна алтернатива на избор на път до Сарафово. Не е ясно ще бъдат ли довършени и кога другите две алеи - тази край морето, която няма заливка и другата над нея.

Преди седмица пък бе открита новата електронна арка, която преброява колоездачите.

Галерия
Свързани статии
В Айтос отново организират младежки велопоход Нови дръвчета красят двора на училище в Поморие Раздават на бургазлии 15 000 дръвчета на Часовника Започна засаждането на коледната горичка в Бургас Бургаски младежи засадиха 50 люляка край Атанасовското езеро (Снимки) Засадиха хиляди дръвчета в община Несебър (Снимки) Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни "Шилото" отново става арена на най-добрите байкъри у нас Без коли по южната алея в Созопол през лятото
Тагове
вело алея велоалея колоездачи дръвчета
Коментари

Още от последните новини