Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас

Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Рязко са се повишили новите случаи на коронавирус в Бургаска област за псоледното денонощие, информират от РЗИ. За последните 24 часа заболели са 175 души в региона, което е рязък скок от последните дни.

В община Бургас новорегистрираните с ковид надхвърлиха сто души, а увеличение има във всички осатанали общини в областта. След Бургас най-много са Айтос (13) и Средец (10).

Починали са двама души, като смъртността в Бургас е сред най-високата в страната. Седем души от последните заболели са настанени в болница.

Свързани статии
Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини