Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас

Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Рязко са се повишили новите случаи на коронавирус в Бургаска област за псоледното денонощие, информират от РЗИ. За последните 24 часа заболели са 175 души в региона, което е рязък скок от последните дни.

В община Бургас новорегистрираните с ковид надхвърлиха сто души, а увеличение има във всички осатанали общини в областта. След Бургас най-много са Айтос (13) и Средец (10).

Починали са двама души, като смъртността в Бургас е сред най-високата в страната. Седем души от последните заболели са настанени в болница.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини