Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас!

Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас! - E-Burgas.com

Днес бургаската природоматематическа гимназия “Акад. Никола Обрешков” навършва 50 години. Кметът на община Бургас Димитър Николов честити юбилеят на училището в своя фейсбук профил, с което изрази уважението си към емблематичното школо.

"И през този половин век, стотици будни бургаски умове завоюваха невероятни успехи на световни състезания и олимпиади, накараха ни да се гордеем и да се радваме с тях.

И зад тези завоювани успехи стоят не само талант, но и огромен труд на учителите и учениците. И скромност, далеч от блясъка на лесните победи.

Честит празник на всички бивши и настоящи възпитаници и учители на бургаската математическа гимназия!

Вие сте престиж за Бургас!", сподели кметът. 

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Гордост на ПМГ донесе златен медал от олимпиада в Бургас Откриха новия учебен корпус и физкултурен салон на най-старото бургаско училище (Снимки) Коджакафалията подари на учениците си Център за космически изследвания за рождения си ден (Снимки) Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Възпитаник на ПМГ донесе медал от международна олимпиада по астрофизика Отбелязваме 145 години от Шипченската епопея Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба
Тагове
пмг училище юбилей
Коментари

Още от последните новини