Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас!

Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас! - E-Burgas.com

Днес бургаската природоматематическа гимназия “Акад. Никола Обрешков” навършва 50 години. Кметът на община Бургас Димитър Николов честити юбилеят на училището в своя фейсбук профил, с което изрази уважението си към емблематичното школо.

"И през този половин век, стотици будни бургаски умове завоюваха невероятни успехи на световни състезания и олимпиади, накараха ни да се гордеем и да се радваме с тях.

И зад тези завоювани успехи стоят не само талант, но и огромен труд на учителите и учениците. И скромност, далеч от блясъка на лесните победи.

Честит празник на всички бивши и настоящи възпитаници и учители на бургаската математическа гимназия!

Вие сте престиж за Бургас!", сподели кметът. 

Свързани статии
Коджакафалията подари на учениците си Център за космически изследвания за рождения си ден (Снимки) Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Възпитаник на ПМГ донесе медал от международна олимпиада по астрофизика Отбелязваме 145 години от Шипченската епопея Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба Община Бургас търси да назначи училищни лекари Бургас отбелязва 120 години от рождението на Петко Задгорски с непоказвани творби Обсъдиха възможността в повече бургаски училища да се изучава японски език
Тагове
пмг училище юбилей
Коментари

Още от последните новини