Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас!

Димитър Николов за юбилея на математическата: Вие сте престиж за Бургас! - E-Burgas.com

Днес бургаската природоматематическа гимназия “Акад. Никола Обрешков” навършва 50 години. Кметът на община Бургас Димитър Николов честити юбилеят на училището в своя фейсбук профил, с което изрази уважението си към емблематичното школо.

"И през този половин век, стотици будни бургаски умове завоюваха невероятни успехи на световни състезания и олимпиади, накараха ни да се гордеем и да се радваме с тях.

И зад тези завоювани успехи стоят не само талант, но и огромен труд на учителите и учениците. И скромност, далеч от блясъка на лесните победи.

Честит празник на всички бивши и настоящи възпитаници и учители на бургаската математическа гимназия!

Вие сте престиж за Бургас!", сподели кметът. 

Свързани статии
Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки) Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки Започнаха усилени ремонти в Немската гимназия (Снимки) ППМГ “Акад. Никола Обрешков“ с литературен конкурс за 50-годишния си юбилей Прогрес в Морското: Учениците ще се обучават в базата на Южнобългарския морски център Община Бургас търси училищни лекари, дава 1350 лв. заплата За първи път: Вижте какви нови паралелки предлагат елитните гимназии на Бургас Английската бележи 50 години с 20 интригуващи събития Бойко Борисов: Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31 януари Дете се рани заради необезопасени железа в двора на бургаско училище
Тагове
пмг училище юбилей
Коментари

Още от последните новини