Девет огнеборци потушиха поредния пожар край Айтос

Девет огнеборци потушиха поредния пожар край Айтос - E-Burgas.com

Екипи от девет огнеборци с четири противопожарни автомобила успяха да потушат поредните пламъци в Айтоско, където горяха необработваеми площи.

Пламъците обхванали лозови масиви, разположени от лявата страна на пътя Айтос – Провадия, но до 18:00 ч, вчера били овладяни.

От инцидента са изгорели само сухи треви и храсти, като не са нанесени материални щети. Причини за пожара са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Айтос.

Свързани статии
Завършва ремонтът на Айтоския проход, предстои полагане на маркировка Д-р Феим Мурад, МЦ "Айтос": Не сме уморени, удовлетворени сме, че лекуваме хората Айтоска баба клъвна на изманик – изпрати му 10 хил.лв. за разваляне на магия Отменят тържествената сесия в Айтос заради мерките, ще заседават онлайн Шишков в Айтос: Ще съдействаме за изграждане на обходен път, липсва инициатива от общината Зам.-министър също идва на проверката в Айтос Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Комисия обследва целия участък, през който минават камионите в Айтос
Тагове
пожари айтос
Коментари

Още от последните новини