Цялостен ремонт очаква една от най-натоварените бургаски улици

Цялостен ремонт очаква една от най-натоварените бургаски улици - E-Burgas.com

Най-напред ВиК ще сменят старите тръби

Община Бургас продължава да изпълнява поетия от кмета Димитър Николов ангажимент - заедно с изграждането на новата библиотека да се ремонтират околните улици. След като бяха сменени старите тръби под "Средна гора" и напредва нейното преасфалтиране, същото предстои да се случи на успоредната "Св. св. Кирил и Методий". Там основен ремонт не е правен от десетилетия.

Обновяването на ул. "Кирил и Методий" стартира на 1 септември, вторник, като най-напред ще свърши своята част от работата дружеството ВиК. Тогава ще бъде затворен участъкът между ул. "Славянска" и ул. "Цар Симеон I". Спазвайте временната организация на движение, която ще бъде въведена в района!

Срокът за приключване на подмяната на водопровода в този участък е до 30.09.2020 г. През това време съществуващата такси стоянка зад църквата няма да се обслужва.

"Улицата е голяма. Ремонтът няма да е лесен, но е със сигурност необходим и полезен", твърдят от пресцентъра на общината.

Свързани статии
Преасфалтираха част от "Демокрация" Бургазлии следят онлайн нивото на язовир Камчия Нови промени в градския транспорт от понеделник Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти Над 2 млрд. лева са дадени за пътища последните 3 години Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки) Граждани искат среща с областния заради водната криза Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра Нови ограничения на "Тракия" към Бургас
Тагове
улица вик ремонт
Коментари

Още от последните новини