Цялостен ремонт очаква една от най-натоварените бургаски улици

Цялостен ремонт очаква една от най-натоварените бургаски улици - E-Burgas.com

Най-напред ВиК ще сменят старите тръби

Община Бургас продължава да изпълнява поетия от кмета Димитър Николов ангажимент - заедно с изграждането на новата библиотека да се ремонтират околните улици. След като бяха сменени старите тръби под "Средна гора" и напредва нейното преасфалтиране, същото предстои да се случи на успоредната "Св. св. Кирил и Методий". Там основен ремонт не е правен от десетилетия.

Обновяването на ул. "Кирил и Методий" стартира на 1 септември, вторник, като най-напред ще свърши своята част от работата дружеството ВиК. Тогава ще бъде затворен участъкът между ул. "Славянска" и ул. "Цар Симеон I". Спазвайте временната организация на движение, която ще бъде въведена в района!

Срокът за приключване на подмяната на водопровода в този участък е до 30.09.2020 г. През това време съществуващата такси стоянка зад църквата няма да се обслужва.

"Улицата е голяма. Ремонтът няма да е лесен, но е със сигурност необходим и полезен", твърдят от пресцентъра на общината.

Свързани статии
Вдигат заплатите във ВиК холдинга Затварят централна бургаска улица заради ремонт Бургаски ВиК проект получи подкрепа от държавата Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес Етнографският музей затваря врати заради ремонт Премахват опасни дървета в центъра на Бургас, за да правят тротоари Не ама да! Цената на водата скача в седем области догодина Общината започва голям ремонт в "Изгрев", променят маршрута на Б11 Затварят подземната улица заради почистване на шахтите Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“
Тагове
улица вик ремонт
Коментари

Още от последните новини