Четири са жертвите от катастрофата на границата

Четири са жертвите от катастрофата на границата - E-Burgas.com
Снимка NOVA

Трагедията на пътя между Елхово и Лесово е неописуема. Загиналите при касапницата са вече четирима, а ранените са около 16, съобщава Блиц от мястото на трагедията. Припомняме, че мелето между украински тир и пътнически микробус стана тази сутрин малко преди 6 ч.

По първоначални данни тежкотоварният камион с украинска регистрация е бил спрял. Свидетели на случката разказаха, че най-вероятно камионът е изчаквал реда си на граничния пункт. По неизвестни още причини шофьорът на буса не е видял ТИР-а и се е забил в задницата му.

Към мястото на инцидента незабавно са насочени екипи на полицията, пожарната и ЦСМП от Ямбол, Сливен и Хасково. Екипите все още вадят затиснати хора от буса.

От Министерството на здравеопазването съобщиха, че министър Костадин Ангелов пътува за ямболската болница, където са транспортирани пострадалите. Към момента няма информация за състоянието им. Здравният министър е в постоянна връзка със спешна помощ и лечебните заведения в района, както и с кръвния център в Стара Загора. Очаква се от фирмата-организатор на пътуването към Турция да съдействат с точни данни за броя на пътниците в буса.

Движението е ограничено в двете посоки. Водачите изчакват на място. Екипи на "Пътна полиция" са на място и регулират трафика.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Пожар взе три жертви в София Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
катастрофа жертви
Коментари

Още от последните новини