Четири формации на сръбския гранд Цървена звезда се подготвят в Бургас

Четири формации на сръбския гранд Цървена звезда се подготвят в Бургас - E-Burgas.com

Четири формации на сръбския гранд Цървена звезда се подготвят в Бургас. Това стана със съдействието на президента на ДФК Звездичка Петър Алексиев. В продължение на 10 дни юношите на Звезда ще изиграят серия от контроли със своите връстници. В тях ще участват формации на Звездичка, Берое, Нефтохимик, Черноморец и Черно море.

В Бургас е и целият щаб на ДЮШ на сръбския клуб.  Срещите ще се проведат на кампуса Гнездо на акули, както и на терени в Бургас и Поморие. Юношите на Цървена звезда идват за първи път в Бургас на подобна подготовка.

Сътрудничеството между Звездичка и сръбския гранд се зароди преди четири месеца. В края на миналата година представители на тима идваха в морския град, за да разгледат базата на  бургаския клуб. Те останаха доволни от видяното и решиха да проведат част от зимната подготовка на отборите от школата именно тук.Идеята на Петър Алексиев е сътрудничеството да продължи.

Очаква се отбори на Звездичка да проведат подготовка и да играят турнири в Белград в бъдеще.Шефът на Звездичка планира и провеждането на голям международен турнир тази пролет, който няма аналог да сега в историята на детско-юношеския футбол.

 

Коментари

Още от последните новини