Burgas Summer Trends 2024 ще превърне Бургас в лятна модна столица Предстои второто издание на най-успешното морско модно ревю

Burgas Summer Trends 2024 ще превърне Бургас в лятна модна столица  Предстои второто издание на най-успешното морско модно ревю  - E-Burgas.com

След огромния фурор и вълна отлични отзиви, които предизвика през лято 2023, най-успешното модно ревю на Бургас се завръща тази година с второ издание. Burgas Summer Trends 2024 ще се проведе на 27 юни (четвъртък) от 19,30 ч. на същата позната бляскава тематична локация - Морската градина пред емблематичния 5-звезден Гранд хотел и СПА Приморец, който отново ще помогне за сбъдването на изисканото шоу на красотата.

Тече трескава подготовка за събитието, като за всеки детайл се грижи организаторът на ивента Ваня Кирова – Маринова, любимо познато в Бургас лице и двигател на десетки успешни и интересни мероприятия с различна насоченост. От 2010 г. тя е представител за Бургас на една от първите модни агенции в страната - Inter models, част от Intersound Model Agency, която през декември 2023 г. отбеляза 13 г. и е дала успешен старт на десетки модели у нас и в чужбина.

"Очаквайте впечатляващ моден спектакъл на крачка от морето в разкошния приморски парк пред „Приморец“. На 160-метровия червен килим с разкошни тоалети и стайлинг ще дефилират топ моделите на Inter models Burgas, за чиято визия ще се погрижат изключителни професионалисти от сферата на красотата, работещи в нашия град" – сподели тя. "На шоуто, което ще покаже най-актуалните тенденции в света на модата за лято 2024, ще могат да се насладят над 200 човека публика" – разкри още подробности за събитието Ваня. 

Като част от подготовката за грандиозния ивент, през изминалата седмица бе заснета специална фотосесия с лицата на Burgas Summer Trends 2024 - моделите Янита Димитрова и Никол Димитрова. Те позираха в повече от подходяща компания – с най-новите модели Mercedes Benz CLE300 и SL 43, предоставени специално за снимките от официалния представител на марката за България "Сълвър Стар".

Красивите дами бяха облечени със стилни рокли на косовския бранд Walone fashion, представен у нас от Катя Радева и D&K Kareni. За грима им се погрижи топ гримьорът на Бургас Теодора Калчева, а зад обектива беше модния фотограф Яна Гергова. Бекстейдж видеото, запечатало подготовката и снимките на дамите - лица на най-горещото бургаско лятно събитие, е на Людмил Иванов.

Очаквайте скоро още кадри и информация, които ще подскажат какво очаква всички гости на впечатляващия стилен моден ивент. Искате да сте част от тях? Ваня обещава скоро да обяви още за поканите за събитието. Не пропускайте възможността да видите Бургас преобразен в морска столица на модата, за която по-подходящ фон от Морската градина и 5-звездния Гранд Приморец, в нашия град няма.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини