Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия

Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия - E-Burgas.com

Над 150 водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти от цялата страна, участват в събитието Digital4 Burgas с фокус върху онлайн търговия. Форумът се провежда в Конгресния център. Събитието откри зам.-кметът по бюджет и финанси Красимир Стойчев.

"По време на пандемията, голяма част от бизнесите станаха дигитални и преминаха към режим на работа от вкъщи. Това доведе до засилване на ролята и функциите на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Искам да благодаря на организаторите за възможността бургаските компании да научат повече по тези актуални теми от едни от най-добрите специалисти в областта.", заяви в приветственото си слово зам.-кметът Стойчев.

Организатор на събитието е Digital4 - фондация създадена от българи с дейност достигаща 50 държави на 5 континента. Организацията създава различни събития, които дават възможност на всеки участник да се запознае с тенденциите и иновациите в сектора и да ги пречупи през своята бизнес реалност или сферата си на развитие, за да може да се адаптира към новата действителност. В България предстоят 6 подобни събития като първото е днес в Бургас.

Темата на събитието е “Успешна онлайн търговия”, като събитието ще представи актуалните тенденции и ще даде нужните знания за дигиталния бранш и онлайн търговията. В серия от презентации ще се засегнат теми за развитие на успешен бранд, промяната на потребителското поведение, последните промени в Facebook, правна защита за онлайн магазини, и какво да правим, когато рекламите не носят продажба.

В рамките на денят на Digital4 Burgas ще вземат участие 10 лектори сред които - Петър Дяксов (маркетинг директор на дигитална агенция), Виктор Стоилов (основател на дигитална агенция), Катерина Лютакова (адвокат), Димитър Иванов (маркетинг експерт), Марина Мучакова (управляващ съдружник в счетоводна къща) и други.

Свързани статии
Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Нови отличия за бизнеса в Бургас Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как Учат бургаски бизнесмени как да завладяват външни пазари Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Мъж получи условна присъда за търговия с вот
Тагове
конференция търговия бизнес
Коментари

Още от последните новини