Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия

Бургас събра над 150 бизнесмени на конференция за онлайн търговия - E-Burgas.com

Над 150 водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти от цялата страна, участват в събитието Digital4 Burgas с фокус върху онлайн търговия. Форумът се провежда в Конгресния център. Събитието откри зам.-кметът по бюджет и финанси Красимир Стойчев.

"По време на пандемията, голяма част от бизнесите станаха дигитални и преминаха към режим на работа от вкъщи. Това доведе до засилване на ролята и функциите на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Искам да благодаря на организаторите за възможността бургаските компании да научат повече по тези актуални теми от едни от най-добрите специалисти в областта.", заяви в приветственото си слово зам.-кметът Стойчев.

Организатор на събитието е Digital4 - фондация създадена от българи с дейност достигаща 50 държави на 5 континента. Организацията създава различни събития, които дават възможност на всеки участник да се запознае с тенденциите и иновациите в сектора и да ги пречупи през своята бизнес реалност или сферата си на развитие, за да може да се адаптира към новата действителност. В България предстоят 6 подобни събития като първото е днес в Бургас.

Темата на събитието е “Успешна онлайн търговия”, като събитието ще представи актуалните тенденции и ще даде нужните знания за дигиталния бранш и онлайн търговията. В серия от презентации ще се засегнат теми за развитие на успешен бранд, промяната на потребителското поведение, последните промени в Facebook, правна защита за онлайн магазини, и какво да правим, когато рекламите не носят продажба.

В рамките на денят на Digital4 Burgas ще вземат участие 10 лектори сред които - Петър Дяксов (маркетинг директор на дигитална агенция), Виктор Стоилов (основател на дигитална агенция), Катерина Лютакова (адвокат), Димитър Иванов (маркетинг експерт), Марина Мучакова (управляващ съдружник в счетоводна къща) и други.

Свързани статии
Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите БСУ домакин на международна научнаконференция (Снимки) Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас Бизнесът има 3 дни да декларира данъците си пред НАП Радосвет Радев: Щом предприемач освобождава работници, значи мерките не работят Стотици бургаски фирми търсят инфо около видовете помощи Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Прокуратурата се самосезира след случая с търговия на кръвна плазма Мярката 60/40 остава сигурна до септември, въвеждат мярка 75/0 за затворените бизнеси
Тагове
конференция търговия бизнес
Коментари

Още от последните новини