Националният щаб: Бургас е с най-висока заболяемост, локдаун до 31 януари

Националният щаб: Бургас е с най-висока заболяемост, локдаун до 31 януари - E-Burgas.com

Бургас е с най-голяма заболеваемост от коронавирус в страната,а 70% от легловата база в болниците е ангажирана с болни. Това съобщи министър Костадин Ангелов на днешния брифинг.

До 31 декември остават затворени спортните зали, ресторантите, нощните заведения, казината и игралните зали. На 4 януари ще отворят детските ясли и детските градини, както и училищата за учениците от 1 до 4 клас включително.

До 31 декември остава в сила и забраната за провеждания на конференции и семинари, след Нова година обаче ще отворят галериите, концертните зали, оперите и кината, но при ограничения за броя на заетите места.

Свързани статии
Леден ад на входа на село Баня 38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово 3,5% са положителните ковид проби у нас Болници у нас пред закриване заради липса на лекари Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас
Тагове
ковид обстановка легла болници училище локдаун
Коментари