Бургас пуска велосипедите под наем от утре

Бургас пуска велосипедите под наем от утре - E-Burgas.com

Системата за отдаване на велосипеди под наем "Вело Бургас" се възобновява от утре 13.05.2020 след дългата пауза в следствие от пандемията от COVID-19.

Всеки един велосипед е щателно дезинфекциран преди да бъде пуснат в експлоатация с уникален нанопрепарат, осигуряващ антимикробна защита в продължение на година. Става въпрос за продукт, който спечели награда за иновация в Германия през 2019 г. в областта "Хигиена и антимикробна защита".

Условията за ползване и стоянките са без промяна. Поетапно ще бъдат пуснати 80 велосипеда.

 

Свързани статии
Рекорден брой задържани дилъри при седмичните акции в Бургаско Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Продължават акциите срещу велосипедисти нарушители в Бургас Не забравяйте да бутате колелото си на „Александровска“ и „Богориди“! 12 са глобени за седмица Пътни инсталации ще пазят пешеходци и велосипедисти в Бургас Над 20 велосипедисти отнесоха глоби в Бургас заради каране по „Александровска“ и „Богориди“ Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки)
Тагове
велосипеди вело
Коментари

Още от последните новини