Бургас пуска велосипедите под наем от утре

Бургас пуска велосипедите под наем от утре - E-Burgas.com

Системата за отдаване на велосипеди под наем "Вело Бургас" се възобновява от утре 13.05.2020 след дългата пауза в следствие от пандемията от COVID-19.

Всеки един велосипед е щателно дезинфекциран преди да бъде пуснат в експлоатация с уникален нанопрепарат, осигуряващ антимикробна защита в продължение на година. Става въпрос за продукт, който спечели награда за иновация в Германия през 2019 г. в областта "Хигиена и антимикробна защита".

Условията за ползване и стоянките са без промяна. Поетапно ще бъдат пуснати 80 велосипеда.

 

Свързани статии
Влак блъсна велосипедист край Полски Тръмбеш КОЦ отново организира благотворителен велотон в Бургас Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) В Айтос отново организират младежки велопоход Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни "Шилото" отново става арена на най-добрите байкъри у нас Укрепено е свлачището в Сарафово, зелена светлина за довършване на алеите Какво се случва с велоалеята за Сарафово и какво е бъдещето на Ъгъла? Санкционирха петима велосипедисти в Бургас
Тагове
велосипеди вело
Коментари

Още от последните новини