Бургас пуска велосипедите под наем от утре

Бургас пуска велосипедите под наем от утре - E-Burgas.com

Системата за отдаване на велосипеди под наем "Вело Бургас" се възобновява от утре 13.05.2020 след дългата пауза в следствие от пандемията от COVID-19.

Всеки един велосипед е щателно дезинфекциран преди да бъде пуснат в експлоатация с уникален нанопрепарат, осигуряващ антимикробна защита в продължение на година. Става въпрос за продукт, който спечели награда за иновация в Германия през 2019 г. в областта "Хигиена и антимикробна защита".

Условията за ползване и стоянките са без промяна. Поетапно ще бъдат пуснати 80 велосипеда.

 

Свързани статии
Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки) Автомобил блъсна дете с велосипед в „Лазур“ и избяга Велоинцидент в Морската градина прати пенсионер в болница Модерно видеонаблюдение и WiFi на алеята за Сарафово Хванаха поредния велокрадец в Бургас Подновяват строежа на велоалеята до Крайморие, ще строят и пасарелка до "Пода" Съдът безкомпромисен! Остави крадец на велосипеди в ареста Италианско осветление заработи на велоалеята за Сарафово (Снимки) Мъж отива в затвора за половин година заради кражба на велосипед
Тагове
велосипеди вело
Коментари

Още от последните новини