Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско

Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско - E-Burgas.com
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/eburgas/public_html/template/default/post.php on line 318

36 ученици и 6 учители са дали положителни проби за коронавирус през уикенда в област Бургас, сочи справка с бюлетина на РЗИ. Статистиката показва огромен ръст на заразените в училищата, като миналия понеделник имаше осем заразени ученици и петима учители. 

В периода петък, събота и неделя са регистрирани общи 234 нови случая на лица с ковид в областта.

Най-много са те в община Бургас (116), следвана от Карнобат (28), Айтос (20) и Поморие (16). В общините Малко Търново и Созопол няма нито един заразен през последните три дни.

13 души са приети в болница, като общият брой на хоспитализираните пациенти е 239. Други 6215 лица в момента се лекуват у дома. 

През последните три дни са починали четирима души, а броят на жертвите от началото на пандемията е 1027.
 


Общини    Брой случаи
Община Бургас     116
Община Айтос     20
Община Несебър     15
Община Карнобат     28
Община Камено    3
Община Поморие     16
Община Средец     9
Община Малко Търново    0
Община Руен    11
Община Сунгурларе    4
Община Приморско     5
Община Царево                 7
Община Созопол    0



 

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
учители ученици
Коментари