Близка среща със смъртта: Пияна зад волана се преобърна в Дюлево

Близка среща със смъртта: Пияна зад волана се преобърна в Дюлево - E-Burgas.com
Архив traffis-news.bg

Млада жена се размина със смъртта след като седна зад волана пияна и катастрофира тежко. Инцидентът е от снощи и е станал в средешкото село Дюлево.

42-годишната местна жителка е подкарала „Фолксваген Шаран“, но малко след това се преобърнала в дере. Дошлите на място полицаи заварили водачката да седи до него, видимо употребила алкохол. Дрегерът отчел 1,82 промила.  

Тя е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Продават на търг конфискуваните автомобили от пияни и дрогирани шофьори в Бургас Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница
Тагове
инцидент катастрофа Средец автомобил
Коментари

Още от последните новини