Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град

Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град - E-Burgas.com
Снимка Николай Христов

Благотворителният бал ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец"- Бургас. Всички короновани красавици, носителки на титлата Мисис Бургас през изминалите, общо осем години, на престижния конкурс за красота се обединяват в обща кауза. В бала ще вземат участие също и техните подгласнички, както и участнички в конкурса за красота.

Зад благотворителната кауза застават и партньори на Мисис Бургас, които през годините на провеждане на конкурса за били обединявани от десетки идеи за съпричастност в провежданите благотворителни каузи. Дизайнери на облекла, бизнесмени, лекари, фармацевтични компании, медицински центрове и лаборатории за медицински изследвания, центрове за естетична медицина и др. отново ще положат общи усилия, в знак на съпричастност към каузата на бала на Мисис Бургас.

Зад каква точно кауза застават бургаските красавици ще разберете съвсем скоро. Мотото на първия благотворителен бал на Мисис Бургас е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява! 

Свързани статии
Първият Коледен бал с маски в Бургас! Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Продължават безплатните прегледи в Поморие
Тагове
мис бал
Коментари

Още от последните новини