Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град

Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град - E-Burgas.com
Снимка Николай Христов

Благотворителният бал ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец"- Бургас. Всички короновани красавици, носителки на титлата Мисис Бургас през изминалите, общо осем години, на престижния конкурс за красота се обединяват в обща кауза. В бала ще вземат участие също и техните подгласнички, както и участнички в конкурса за красота.

Зад благотворителната кауза застават и партньори на Мисис Бургас, които през годините на провеждане на конкурса за били обединявани от десетки идеи за съпричастност в провежданите благотворителни каузи. Дизайнери на облекла, бизнесмени, лекари, фармацевтични компании, медицински центрове и лаборатории за медицински изследвания, центрове за естетична медицина и др. отново ще положат общи усилия, в знак на съпричастност към каузата на бала на Мисис Бургас.

Зад каква точно кауза застават бургаските красавици ще разберете съвсем скоро. Мотото на първия благотворителен бал на Мисис Бургас е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява! 

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Победителите от Общинското първенство по хандбал за ученически спортни игри 2023-2024 г. са известни Победителите от общинско първенство по хандбал 2023-2024 г. вече са известни Първият Коледен бал с маски в Бургас! Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас
Тагове
мис бал
Коментари