Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град

Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град - E-Burgas.com
Снимка Николай Христов

Благотворителният бал ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец"- Бургас. Всички короновани красавици, носителки на титлата Мисис Бургас през изминалите, общо осем години, на престижния конкурс за красота се обединяват в обща кауза. В бала ще вземат участие също и техните подгласнички, както и участнички в конкурса за красота.

Зад благотворителната кауза застават и партньори на Мисис Бургас, които през годините на провеждане на конкурса за били обединявани от десетки идеи за съпричастност в провежданите благотворителни каузи. Дизайнери на облекла, бизнесмени, лекари, фармацевтични компании, медицински центрове и лаборатории за медицински изследвания, центрове за естетична медицина и др. отново ще положат общи усилия, в знак на съпричастност към каузата на бала на Мисис Бургас.

Зад каква точно кауза застават бургаските красавици ще разберете съвсем скоро. Мотото на първия благотворителен бал на Мисис Бургас е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява! 

Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Продължават безплатните прегледи в Поморие Четири дни безплатни прегледи в МБАЛ-Поморие Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Борците от Спортното с три медала от Балканиада Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки) Ако имате баба или майка с артрит, бъдете нащрек, съветват ревматолозите от УМБАЛ Бургас
Тагове
мис бал
Коментари

Още от последните новини