Антиквари и колекционери показват уникални предмети в Бургас

Антиквари и колекционери показват уникални предмети в Бургас - E-Burgas.com

На 13 май, събота, в Бургас ще се проведе годишният Летен антикварен салон. Той ще събере антиквари и колекционери, които ще изложат старинни предмети, военноисторически обекти, филателия, пощенски картички, нумизматика, мебели, накити, порцеланови и бронзови фигури, часовници, книги и други редки и интересни вещи за размяна и продажба (непредставляващи държавно историческо наследство). Интересът към Антикварния салон през изминалата година събуди огромно любопитство сред посетители и гости на Бургас. Съобразявайки се с желанието на публиката, организаторите ще превърнат тази среща между хора, история и колекции в традиция. През 2017 година  Антикварният салон ще има своите три издания през месеците май, юли и септември.
На 13 май, събота, Салонът ще бъде отворен безплатно за посетители от 8 до 14ч. в зала 2 на Експозиционен център "Флора" в Морската градина.


В събота и неделя "Хранкооп-Бургас" ООД организира пети пореден фестивал в Експозиционен център "Флора".
Неделният фермерски пазар за натурални и биосертифицирани продукти, който традиционно се провежда на "Славейковото пазарче", отново ще бъде съчетан с духовната храна, от която имаме не по-малка нужда. Ще ви предложим оригинални ръчни творби, а в арт зоната посетителите ще имат възможността да бъдат нарисувани с къна, да си направят оригами и да оцветяват български шевици върху торбички от плат, които могат да използват като по-добрата алтернатива на торбички за пазаруване. Няма да липсва и благотворителният базар - "Сърце за животните".

На 13 /събота/ от 17.00 часа ви очаква и спектакъл за бебета. Представлението "ДЪГА" е първото по рода си театрално явление в нашия град, насочено именно към най-малките.
Местата са ограничени, така че ако искате да си запазите предварително билети, можете да го направите на телефон: 0886 11 08 68

Коментари

Още от последните новини