Ахтопол е без медицинска помощ от месец

Ахтопол е без медицинска помощ от месец - E-Burgas.com
vila.bg

Град Ахтопол от месец е без никаква медицинска помощ. Най-близките места, от където хората могат да получат такава, са Царево, което е на 15 км и областният град Бургас, показа репортаж на БНТ.

"Ако отидем в Царево, ние трябва да сме се записали и да имаме личен лекар. Това е трудност за хората, живеещи в Ахтопол", обясни Елена Стоянова.

От кметството в Ахтопол заявиха, че е задвижена процедура за решение на проблема. Очаква се да се обяви свободно работно място за общопрактикуващ лекар, което се очаква да стане след месец.

Свързани статии
Николов вдигна заплатите на медиците в общинксото здравеопазване РИОСВ излседва морската вода край Синеморец В сезона на чревните инфекции: Бургас остана без гастроентеролози Медици от спешна помощ в няколко града излизат на протест Над 53% от лекарите у нас са ваксинирани Рекордьор: УМБАЛ Бургас обучава над 90 бъдещи лекари, медицински сестри и рехабилитатори Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“ Кметът на Царево щял да спре обявените от екоминистерството защитени зони в общината Млади специалисти подсилват УМБАЛ-Бургас
Тагове
царево ахтопол лекар
Коментари

Още от последните новини