Ахтопол е без медицинска помощ от месец

Ахтопол е без медицинска помощ от месец - E-Burgas.com
vila.bg

Град Ахтопол от месец е без никаква медицинска помощ. Най-близките места, от където хората могат да получат такава, са Царево, което е на 15 км и областният град Бургас, показа репортаж на БНТ.

"Ако отидем в Царево, ние трябва да сме се записали и да имаме личен лекар. Това е трудност за хората, живеещи в Ахтопол", обясни Елена Стоянова.

От кметството в Ахтопол заявиха, че е задвижена процедура за решение на проблема. Очаква се да се обяви свободно работно място за общопрактикуващ лекар, което се очаква да стане след месец.

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Меджидиев: Ситуацията с липсата на лекарства е овладяна Криза за антибиотици надвисна над Бургас Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Съдът отряза Лапчев за лодките на Корал Водещи педиатри от цялата страна идват на конференция в Бургас Смерч в морето изплаши плажуващите край Ахтопол Фармацевти: Няма липсващи лекарства, но не винаги достигат до пациентите Пациент нападна медик докато го лекува
Тагове
царево ахтопол лекар
Коментари

Още от последните новини