Ахтопол е без медицинска помощ от месец

Ахтопол е без медицинска помощ от месец - E-Burgas.com
vila.bg

Град Ахтопол от месец е без никаква медицинска помощ. Най-близките места, от където хората могат да получат такава, са Царево, което е на 15 км и областният град Бургас, показа репортаж на БНТ.

"Ако отидем в Царево, ние трябва да сме се записали и да имаме личен лекар. Това е трудност за хората, живеещи в Ахтопол", обясни Елена Стоянова.

От кметството в Ахтопол заявиха, че е задвижена процедура за решение на проблема. Очаква се да се обяви свободно работно място за общопрактикуващ лекар, което се очаква да стане след месец.

Свързани статии
От 1 юни ще се издават само електронни рецепти Доц. Ангел Кунчев: До 2-3 месеца ще има лекарство срещу ковид -19 Започна укрепването на 20-годишно свлачище в Царево Община Бургас търси училищни лекари, дава 1350 лв. заплата Лекари настояват за ново разпределение на ваксините Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Пресaташeтo на НАП, прекара 13 денонощия в ковид отделение, благодари на УМБАЛ-Бургас Възстановиха движението на пътя Ахтопол - Синеморец Ваксинирани лекарка и санитарка се заразиха с коронавирус Възстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътя
Тагове
царево ахтопол лекар
Коментари

Още от последните новини