Ситроен блъсна възрастна жена на пешеходна пътека във Ветрен

Ситроен блъсна възрастна жена на пешеходна пътека във Ветрен - E-Burgas.com
Архив

Борят се за живота й в УМБАЛ-Бургас

Лекари се борят за живота на 71-годишна пешеходка, която бе пометена на пешеходна пътека в бургаския квартал Ветрен. Жената е пресичала зебрата на кръстовището на улиците ''Българка'' и ''Александър'', когато Ситроенът на 49-годишен мъж от Миролюбово, отнел предимството й и я връхлетял.

Жената е с фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив и е сопасност за живота, уточняват от МВР.

Междувременно малко след този инцидент, в непосредствена близост на друго кръстовище, катастрофирали два леки автомобила, като единият от водачите бил с 2.02 промила алкохол в кръвта. Той е дал кръв за химичен анализ и е задържан за 24 часа.

Свързани статии
Откриха дрога и наркотици във "Ветрен" Пиян айтозлия се претрепа с триколка 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България Вагон от влака Бургас-София дерайлира на Централна гара Пожар взе три жертви в София Инцидент с тротинетка на бургаско кръстовище се размина с контузени лакти Пореден инцидент с ел. тротинетка в Бургас
Тагове
ветрен инцидент
Коментари