24 смели жени вдигнаха адреналина на бургазлии (Снимки)

24 смели жени вдигнаха адреналина на бургазлии (Снимки) - E-Burgas.com

24 смели дами се включиха в традиционното осмомартенско рали "Елена Апостолова". Невероятни емоции и много адреналин подариха на зрителите участничките в състезанието. Тази година бе 25-то издание на ралито, организирано от Фамилия Апостолова.

Състезанието откриха Диана Саватева, зам.-кмет по култура,туризъм и спорт и председателят на Общински ссъвет -Бургас проф.Севдалина Турманова.

Галерия
Свързани статии
Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Откриха фотоизложбата „ 13 години, 13 Кралици на Бургас" по повод годишнината на едноименния конкурс Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Шишков: Още 30 години ще завършваме магистралите ако не променим финансирането им Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки)
Тагове
рали адреналин 8 март
Коментари

Още от последните новини