18-годишен криминално проявен строшил металния стълб в Бургас

18-годишен криминално проявен строшил металния стълб в Бургас - E-Burgas.com

18-годшен, криминално прявен бургзлия, е младежът, който се изправи в битка с метален стълб с видеонаблюдение преди няколко дни и успя да го победи и събори.

Той е разкрит и зловен благодарение на бързите полицейски действия, предприети от служителите на Пето Районно управление – Бургас със съдействието на Второ Районно управление – Бургас.

Той е  направил пълни самопризнания и подробно описал механизма на извършване на престъпното действие. Установени са свидетели – очевидци на инцидента.     

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на бургазлията продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Свързани статии
Вандали вилняха в градския транспорт в София Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Превъзбудени тийнейджъри отново рушиха спортни площадки в Бургас (Видео)
Тагове
вандали хулигани
Коментари

Още от последните новини