100 хил. лв. гаранция за майката на Кристиан Николов

100 хил. лв. гаранция за майката на Кристиан Николов - E-Burgas.com
Снимка: БГНЕС

Софийската градска прокуратура е повдигнала обвинения на Десислава Пешева, която е дала на сина си автомобила, с който беше предизвикана жестоката катастрофа в София, при която загина журналистът Милен Цветков, съобщиха от прокуратурата.

Майката на 22-годишния Кристиан Николов бе задържана вчера за 24 часа.

От обвинението посочват, че на 19 април Пешева е дала автомобила, собственост на управлявано от нея търговско дружество, на сина си Кристиан Николов, който е бил под въздействието на амфетамин и канабис.

Така тя е нарушила Закона за движение на пътищата, а именно, че е предоставила превозно средство на водач, употребил наркотици. На Пешева е определена парична гаранция в размер на 100 000 лв.

22-годишният Кристиан Николов, който предизвика тежката катастрофа, в която загина Милен Цветков, е привлечен като обвиняем и остава в ареста за 72 часа, като се очаква прокуратурата да поиска и постоянния му арест от съда.

За двамата пасажери в колата на Николов, мъж и жена, са събрани данни за това, че са затаили истина. Прокуратурата е изпратила данните в районната прокуратура за образуване на друго дело, по което да им бъдат повдигнати обвинения.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция
Тагове
Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини