10 години решетки за Недялко, който прободе с нож в сърцето бивш служител

10 години решетки за Недялко, който прободе с нож в сърцето бивш служител - E-Burgas.com

10 години затвор при първоначален строг режим получи Недялко Танев, който в края на месец януари прободе с нож в сърцето свой бивш работник.

Делото мина при съкратеното съдебно следствие с признаване на вина от страна на подсъдимия, което му осигури редукция на наказанието с 1/3. Така от общо 15 г., Неделяко ще излежи 10г.

Кървавата свада, завършила с фатален край, се разигра на 29 януари т.г. Недялко нахлул в дома на пострадалия , който преди работел за него в стопанство в селото, за да търси стар борч. При спречкването обаче извадил нож и го наръгал в сърцето.

В едно от последните заседания подсъдимия изказа съжаление за стореното, но това, както и други добри характеристики, които се представиха по делото като завършеното висше, явно не е трогнало съдебния състав, който произнесе присъда към максималната, предвидена в закона.

Определението си председателят на съдебния състав Стефан Стойков мотивира с това, че извършеното деяние е особено тежко. Съдът не е приел, че са на лице достатъчно смекчаващи вината обстоятелства за по-ниска присъда.

Определението  може да бъде обжалвана в 15 дневен срок пред Апелативния съд в Бургас.

 

 

Коментари

Още от последните новини