Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас

Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас - E-Burgas.com

Българският участник в "Евровизия" - Виктория, и още звезди от популярния музикален формат изнасят голям концерт в Бургас. Изпълнителите излизат на открита сцена "Охлюва" в събота от 20:30 часа.

Концертът е част от творчески лагер, в който екип от 25 музиканти, продуценти, композитори и текстописци работят по създаването на нови песни за предстоящото издание на "Евровизия" в Ротердам през 2021 година.

Музикалният лагер, който се провежда в Бургас и Приморско, е единственото подобно събитие в Европа, което се осъществява на живо. Освен създаването на нови песни, младите музиканти направиха фотосесии на емблематични места в Бургас като терасата на Казиното, Морската градина, Моста и остров Света Анастасия. По този начин градът ще бъде популяризиран като туристическа дестинация и място, което зарежда със специфична творческа енергия. 

Наскоро българският финалист в "Евровизия" - Виктория Георгиева, засне клипа към песента си "All right" в новата многофункционална зала "Арена Бургас". Видеото показва и различни места по морския бряг.

Музикалният лагер "Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020" се организира от "Лигна Студиос", в творческо партньорство със Symphnonix International и Ostereo, както и общините Бургас и Приморско.

Свързани статии
Утре откриват VI Порт Прим Фест с изложба, вижте програмата и заповядайте Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври До Бъдни вечер всяка вечер ще има концерти в Бургас Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас Наши театрални школи ще се представят на фестивал в САЩ България се отказва от "Евровизия 2023" заради таксата 19 бургаски ученици ще четат авторска поезия на фестивала на младите в изкуството Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Бертен Д‘Оландер и Никола Листокуа с първи концерт в Бургас Обособяване на паркинг зона и извънредни нощни линии на "Бургасбус" за TEEN BOOM FEST
Тагове
концерт фестивал евровизия звезди изпълнители музика
Коментари

Още от последните новини