Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра

Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра - E-Burgas.com

Една повредена улична мозайка срещу бившето кино "Септември". Това със сигурност не е най-важната тема на град като Бургас. Но именно за да реагира бързо при такива на пръв поглед дребни поражения върху инфраструктурата, бе създадено новото общинско звено за малки ремонти, съобщават от администрацията.

"Както виждате на снимките, работата е свършена. Тази седмица звеното продължава с обичайните си задачи - ремонт на малки увредени тротоарни участъци, изграждане на площадки за новите контейнери за отпадъци, ремонт на пейки и др.", съобщават още от общината.

Община Бургас призовава своите жители и гости да бъдат съвестни граждани, да не чупят, да не замърсяват, а когато станат свидетели на вандалски актове, да сигнализират на 112!

Свързани статии
Затварят част от улица на центъра заради асфалтиране Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК
Тагове
ремонт звено
Коментари

Още от последните новини