Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра

Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра - E-Burgas.com

Една повредена улична мозайка срещу бившето кино "Септември". Това със сигурност не е най-важната тема на град като Бургас. Но именно за да реагира бързо при такива на пръв поглед дребни поражения върху инфраструктурата, бе създадено новото общинско звено за малки ремонти, съобщават от администрацията.

"Както виждате на снимките, работата е свършена. Тази седмица звеното продължава с обичайните си задачи - ремонт на малки увредени тротоарни участъци, изграждане на площадки за новите контейнери за отпадъци, ремонт на пейки и др.", съобщават още от общината.

Община Бургас призовава своите жители и гости да бъдат съвестни граждани, да не чупят, да не замърсяват, а когато станат свидетели на вандалски актове, да сигнализират на 112!

Свързани статии
Ето докъде стигна ремонтът на бул. "Демокрация" Преасфалтираха част от "Демокрация" Нови промени в градския транспорт от понеделник Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти Над 2 млрд. лева са дадени за пътища последните 3 години Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки) Нови ограничения на "Тракия" към Бургас Избягвайте да шофирате около кръстовището на ул. "Българка" във Ветрен утре Ремонти на "Тракия" отново затрудняват пътя към морето
Тагове
ремонт звено
Коментари

Още от последните новини