Зов: Младата Ива има нужда от вашата помощ!

Зов: Младата Ива има нужда от вашата помощ! - E-Burgas.com

28-годишната Ивелина Димитрова има нужда от вашата помощ. Младата жена е с долнапараплегия, засегнат гръбначен мозък на ниво 6-7 ТХ гръдни прешлени. Зловеща катастрофа по пътя Созопол-Бургас отнема нейн приятел, а нея приковава в инвалидна количка. Ива има оферта от клиника в Кипър AIMIS и сумата, която трябва да събере е 65 000€.

Към момента тя и близките й са събрали голяма част от сумата, необходима за лечението, но още 7 хил. лв. не достигат на Ива, за да замине за лечение. След операцията, ще са необходими и средства за рехабилитация, което допълнително ще затрудни семейството.

Затова приятели и близки отправят апел за помощ.

Ето какво казва младата жена:

Аз съм Ивелина! Родена съм в град Русе през 1989 година. На 18 годишна възраст (2007-ма година) претърпях тежка катастрофа на пътя Бургас- Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който аз се возех, загина на място, а аз вече 10-та година съм в инвалидна количка борейки се за своя живот. Травмите от катастрофата по тялото ми бяха десетки, но най- голямата травма, която получих в следствие от ПТП беше на гръбначния ми стълб. ТХ-6 и ТХ-7 бяха счупени, направиха ми операция в бургаската болница, но се подиграха с живота ми, като ми поставиха фалшиви импланти в гръбначния ми стълб,които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, тъй като организма ми не ги приемаше. Извървях много дълъг и тежък път на лишения и болки, за да открия, че има решение за моят проблем. За жалост лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години не бяха това, което на мен ми се искаше. Не гарантираха и не се заемаха дори да опитат някакво лечение върху мен, нито ме насочваха към други специалисти, но аз не спрях да търся начини, за да намеря правилния път по който да поема. И сега след като открих клиника, която желае да ми направи операция, аз нямам пари, за да се лекувам. Става дума за 65000 Euro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също не дават гаранция лекарите, че моето здравословно състояние ще се подобри драстично, но… Искам просто да опитам, защото знам, че тялото ми е силно и ще се справи с всичко.
Имам огромна молба към Вас. Моля Ви,помогнете ми за събирането на сумата за моето така жадувано лечение. Помогнете ми, защото аз искам да живея, искам да съм пълноценен човек като Вас. Имам мечти, които искам да осъществя. Моля Ви, ако не можете да ми помогнете,поне ме насочете на някъде. Трудно ли е да се организира благотворителен концерт? Или просто да се разпространи във вашите групи и страници моята страница със дарителската ми сметка. Ако проявите интерес към написаното,моля Ви върнете ми отговор! Благодаря Ви! "

Ето и дарителската сметка на Ива:  
Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1лв .
Дарителската сметка в лева :
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank ,Пощенска банка
Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina
Paypal: [email protected]
 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини