Земетресение раздруса Западна Турция

Земетресение раздруса Западна Турция  - E-Burgas.com
Архив БНТ

Земетресение с магнитуд 4,3 е станало тази сутрин в окръг Маниса, Западна Турция, предаде турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк, цитирана от БНР.

По данни на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации трусът е станал в 5.49 ч. местно и българско време в района на град Къркагач.

Земетресението е било на дълбочина от седем километра под земната повърхност.

В края на януари в провинцията имаше земетресение от около 7-а степен по Рихтер, при което множество сгради бяха разрушени и загинаха десетки хора.

Свързани статии
Лекари в Одрин: Час по-скоро, трябва да бъде затворена границата с България Слабо земетресение стресна Югозападна България Силно земетресение разтърси Македония, усети се и у нас След трагедията в Измир: Българи нямат връзка с роднините си Нов вторичен трус раздруса Гърция днес В Измир е страшно след мощния трус, цунами заплашва бреговете на Гърция Мощно земетресение в Гърция, усети се и в Бургас Туристическият интерес на Турция към Бургас се повишил след среща на местния бранш с Николова Ще изследваме състоянието на Черно море с Турция с проекти за 24 млн. евро Ето го тайника, в който младеж опита да пренесе 9,2 кг марихуана в Турция (Снимки)
Тагове
земетресение турция
Коментари

Още от последните новини