Затварят частично един от най-оживените бургаски булеварди заради ремонт

Затварят частично един от най-оживените бургаски булеварди заради ремонт  - E-Burgas.com

Продължават ремонтно-възстановителни дейности по канализацията в локала от северната страна на ул. „Проф. Яким Якимов“. От днес до края на седмицата ще е затворено кръстовището до автосервиз „Муни 93“, вход/изход към фирмите „Денито“ ООД, „Черноморски риболов“ АД, „Принтер Бг“.

Изграден е временен път, като обслужването към фирмите ще се осъществява от ул. „Атанас Буров“/подхода към „Бова Кар“ и СБА-Бургас/.

"Призоваваме водачите на МПС да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват обходния маршрут", призовават от общината.

Свързани статии
"Кепенци" до края на годината за още една централна улица заради ремонт Пуснаха в експлоатация ремонтирания път и светофара до "Билата" в "Изгрев" Ремонтират къщата на Шагунов за над половин милион лева Реорганизират движението на ул. "Янко Комитов" заради ремонт на канализацията Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Затварят възлово кръстовище в "Изгрев" две седмици заради ремонт, променят и маршрута на Б1
Тагове
ремонт булевард
Коментари

Още от последните новини