Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март

Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март - E-Burgas.com
Снимка: Архив

Институтът за пътна безопасност изпрати писмо до премиера с предложение да се прегледат участъците с концентрация на пътнотранспортни произшествия и незабавно да се отстранят констатираните дефекти.

Изследване на инцидентите по пътищата за първото тримесечие на годината показва намаляване на жертвите при катастрофи с 25% спрямо същия период на миналата година.

Само през март, когато беше въведено извънредното положение и движението на превозни средства беше ограничено, се отчита спад на загиналите с близо 40 на сто.

Свързани статии
Ръст на жертвите на войната по пътищата у нас Мъж, със счупени ребра в катастрофа, отказа хоспитализация Младежи се помляха в катастрофа край Приморско Катастрофа с цистерна на "Тракия" затруднява движението към Бургас Комитова: Има странни обстоятелства в катастрофата на АМ "Струма" Възстановиха движението по АМ "Струма" САБ: Пътната маркировка и осветлението са проблем в цялата страна Установяват дали автобуса се е запалил преди или след удара в мантинелата 57-годишен мъж получи инсулт докато шофира край Тънково Бивш следовател: Поведението на шофьора е било неадекватно
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини