Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март

Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март - E-Burgas.com
Снимка: Архив

Институтът за пътна безопасност изпрати писмо до премиера с предложение да се прегледат участъците с концентрация на пътнотранспортни произшествия и незабавно да се отстранят констатираните дефекти.

Изследване на инцидентите по пътищата за първото тримесечие на годината показва намаляване на жертвите при катастрофи с 25% спрямо същия период на миналата година.

Само през март, когато беше въведено извънредното положение и движението на превозни средства беше ограничено, се отчита спад на загиналите с близо 40 на сто.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини