Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март

Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март - E-Burgas.com
Снимка: Архив

Институтът за пътна безопасност изпрати писмо до премиера с предложение да се прегледат участъците с концентрация на пътнотранспортни произшествия и незабавно да се отстранят констатираните дефекти.

Изследване на инцидентите по пътищата за първото тримесечие на годината показва намаляване на жертвите при катастрофи с 25% спрямо същия период на миналата година.

Само през март, когато беше въведено извънредното положение и движението на превозни средства беше ограничено, се отчита спад на загиналите с близо 40 на сто.

Свързани статии
Двама ученици загинаха в тежка катастрофа в Бургаско Искат постоянен адрес за шофьора на камиона-убиец в Айтос Продължава да е тежко състоянието на пострадалите в мелето в Айтос Внимание шофьори: Катастрофа на АМ"Тракия" затруднява движението Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Автомобил се запали в движение, млади бургазлии са с 30% изгаряния Катастрофа между БМВ и Ауди блокира движението до Новата поща (Снимки) 20-годишен младеж счупи ръка при катастрофа със скутер Кондукторка пострада при поредно отнемане на предимство на автобус от градския транспорт
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини