Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март

Заради пандемията: Войната по пътищата взе с 40% по-малко жертви през март - E-Burgas.com
Снимка: Архив

Институтът за пътна безопасност изпрати писмо до премиера с предложение да се прегледат участъците с концентрация на пътнотранспортни произшествия и незабавно да се отстранят констатираните дефекти.

Изследване на инцидентите по пътищата за първото тримесечие на годината показва намаляване на жертвите при катастрофи с 25% спрямо същия период на миналата година.

Само през март, когато беше въведено извънредното положение и движението на превозни средства беше ограничено, се отчита спад на загиналите с близо 40 на сто.

Свързани статии
17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Моторист е с опасност за живота след катастрофа на пътя Бургас – Малко Търново Ад на пътя Плевен - Ловеч, петима загинаха в катастрофа Двама души загинаха на подбалканския път София - Бургас Прокуратурата повдигна две обвинения на Семерджиев Решават дали да оставят в ареста Георги Семерджиев Версия: Джипът на убиеца Семерджиев бил краден, малкият талон - фалшив Катастрофа на "Тракия" предизвика 100 км задръстване към морето Полицайката, помогнала на убиеца на пътя: "Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини