Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас

Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас - E-Burgas.com

След 13.00 часа днес, започва обновлението на ул. „Климент Охридски“. Първи ще влязат с техника работниците на ВиК. Най-напред те ще разкопаят участъка от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Патриарх Евтимий“. За целта се въвежда временна реорганизация на движението. В споменатия участък достъпът на автомобили ще бъде временно спрян.

Междувременно Община Бургас включи ул. „Климент Охридски“ в проектобюджета си за тази година. Ако той получи зелена светлина на предстоящото гласуване в местния парламент, веднага след подмяната на старите тръби етап след етап ще бъдат изграждани нова настилка и нови тротоари по ул. „Климент Охридски“. Предвижда се и засаждане на млади дървета.

Свързани статии
Затварят алея за движение на МПС в Созопол заради ремонти Започнаха усилени ремонти в Немската гимназия (Снимки) Поморие днес без вода до 18:00 часа Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти ЕС дава 63 млн. евро за нови ВиК тръби в Бургас Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето Ограничават движението в центъра заради ремонт на пътя, ето къде Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове
Тагове
улица ремонт ВиК
Коментари

Още от последните новини