Опитваме ястия от Виетнам, Япония, Тайланд, Турция и Гърция на Street food фестивала в Бургас

Опитваме ястия от Виетнам, Япония, Тайланд, Турция и Гърция на Street food фестивала в Бургас - E-Burgas.com

Street food & Art Festival ще се проведе паралелно със SPICE Music festival ще се  провежда от 7 до 11 август в Бургас. Той ще бъде с вход  само на 9 и 10 август, когато  се провежда музикалният фест, тъй като ще бъде обособена фестивалната зона за музикалното събитие на пристанището.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят, чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни, на ястия и специалитети от различни държави, като Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и т.н.

Street food & Art Festival също ще има сцена, на която, освен участия на музиканти, ще се изявяват популярни кулинарни блогъри и влогъри, известни гурме гурута от ТВ формати, както и популярни български звезди, за които тайнството на кулинарията е неизчерпаемо вдъхновение и  страст.

Неподозирани таланти ще демонстрира актьорът Филип Аврамов - Фицата, който ще се представи пред посетителите на феста в различно амплоа - заедно с групата си "Джинджифил", той ще излезе на сцената на Street food & Art Festival и ще демонстрира музикални умения, а после ще покаже и таланта си в кулинарията.

Друг специален участник във феста е Бате Енчо, който ще забавлява най-малките посетители на Street food & Art Festival в ролята на самурай, а после ще изненада присъстващите с японски специалитети.

Коментари

Още от последните новини