Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение

Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение - E-Burgas.com

Вече всички общини в Бургаска област могат да следят статуса на заразените с коронавирус лица в региона, какти и тези под карантина. Това се случва благодарение на разработеното от община Бургас приложение, което дава информацията за лицата под карантина, излекуваните, локации с техните адреси, математически графики и цялостната информация за епидемиологичната обстановка в областта, събрана на едно място.

На всички кметове са дадени пароли за достъп до приложението, от където черпят информацията.

Междувременно в областта се наблюдава спад на лицата под задължителна карантина в областта, където са 1444, както и в бургаската община – 587.

Галерия
Свързани статии
Над 7 млрд. лв. потичат в общините до 2027, сумата е шест пъти по-голяма от предходните периоди Подпомагат общините да разработват ОУП-ве с 4,5 млн.лв. И омбудсманът иска изборни промени заради карантината Омбудсманът настоява хората под карантина да могат да гласуват Удължават карантината в Германия Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците РЗИ ще ни известява с SMS или по мейла за карантина Бургазлията Пламен Жеков: С онлайн платформата линейките няма да се лутат по болници в търсене на легла Бургазлия създаде система, която отчита в коя болница колко свободни легла има
Тагове
общини карантина приложение
Коментари

Още от последните новини