Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение

Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение - E-Burgas.com

Вече всички общини в Бургаска област могат да следят статуса на заразените с коронавирус лица в региона, какти и тези под карантина. Това се случва благодарение на разработеното от община Бургас приложение, което дава информацията за лицата под карантина, излекуваните, локации с техните адреси, математически графики и цялостната информация за епидемиологичната обстановка в областта, събрана на едно място.

На всички кметове са дадени пароли за достъп до приложението, от където черпят информацията.

Междувременно в областта се наблюдава спад на лицата под задължителна карантина в областта, където са 1444, както и в бургаската община – 587.

Галерия
Свързани статии
Кметове настояват за по-голяма финансова подкрепа за общините Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света Десетки хиляди българи отидоха в Гърция за часове Горанов: Общините излизат от кризата с излишък Домашното насилие зачестило по време на карантината С разхлабването на мерките се увеличиха отново лицата под карантина в областта Гражданите в област Бургас сред най-дисциплинираните с карантината 25 000 души са под домашна карантина в България Трима бургазлии, кръшнали от карантината, отиват на прокурор Бургазлия, връщащ се от Гърция, се самоизолира в общинско жилище, за да предпази онкоболни роднини
Тагове
общини карантина приложение
Коментари

Още от последните новини