Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение

Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение - E-Burgas.com

Вече всички общини в Бургаска област могат да следят статуса на заразените с коронавирус лица в региона, какти и тези под карантина. Това се случва благодарение на разработеното от община Бургас приложение, което дава информацията за лицата под карантина, излекуваните, локации с техните адреси, математически графики и цялостната информация за епидемиологичната обстановка в областта, събрана на едно място.

На всички кметове са дадени пароли за достъп до приложението, от където черпят информацията.

Междувременно в областта се наблюдава спад на лицата под задължителна карантина в областта, където са 1444, както и в бургаската община – 587.

Галерия
Свързани статии
Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври Община Бургас пусна нова електронна услуга за граждани 7 вместо 10 дни изолация за заразените с коронавирус от днес 10 общини от Бургаска област получават пари за инфраструктурни проекти Още две области минават в червената ковид зона Близо 200 общини получават пари за пътища и водопроводи Общински проекти и ремонти на пътища чакат 3 млрд. лева от държавата Бургаски депутати: Общините имат нужда от подкрепа за проектите си Държавата ще финансира общините по нов модел и с 8,3 млрд. лева Държавата ще помага на тези общини, които харчат прозрачно
Тагове
общини карантина приложение
Коментари

Още от последните новини