Връчиха агремана на новия почетен консул на Израел Орлин Мандов

Връчиха агремана на новия почетен консул на Израел Орлин Мандов - E-Burgas.com
[caption id="attachment_33432" align="alignleft" width="300"] снимка: Burgasnews[/caption] Израел вече има втори почетен консул у нас, съобщиха от посолството. Вчера бе официалното връчване на агремана на Орлин Мандов от директора на Дирекция "Държавен протокол" Иван Димитров в присъствието на посланика на Израел Шаул Камиса Раз.
Новият почетен консул на Израел е със седалище в Бургас и отговаря за областите Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Хасково и Кърджали.
От мисията посочиха, че позицията на почетен консул е свързана с директен контакт с граждани на Израел и предполага подкрепа и съдействие в различни сфери на бизнеса, икономиката, културата и туризма. Мандов е доказал себе си многократно през годините, в които сътрудничи на посолството при различни случаи с израелски граждани в Черноморския регион, а най-сериозното изпитание пред него беше терористичната атака в Бургас. Г-н Мандов, собственик на фирма "Дрийм турс" ООД, помагаше неуморно на посланика в този труден за всички момент, коментираха от мисията.
Коментари