Водещи строители и инвеститори в бранша сред участниците на BURGAS BUSSINES AWARDS

Водещи строители и инвеститори в бранша сред участниците на BURGAS BUSSINES AWARDS - E-Burgas.com

Водещи бургаски компании в строителния бранш са сред участниците на BURGAS BUSSINES AWARDS. Те са дългогодишен стаж и стоят зад десетки ключови обекти не само в Бургас, но и региона. Участващите компании ще се борят за приза сред строителните компании и инвеститорските фирми. Организаторите разкриват кои са те с кратка част от техните визитки.

 „БГ Инвест 76“

"БГ Инвест 76" ЕООД е компания, специализирана в строително-предприемаческата и инвестиционна дейност. Създадена преди повече от 10 години,  фирмата има успешно изградени и реализирани над 20 жилищни сгради в Бургас, Свети Влас, Китен и целия Черноморски регион.

Дружеството изпълнява своите проекти в краткосрочен план, прилагайки европейските стандарти за съвременна архитектурна визия. 

„БГ Инвест 76“ ЕООД следва най-новите тенденции в строителството, като не прави компромиси с качеството.

„Atlantis Bulgaria Holding“

„Atlantis Bulgaria Holding“ е строително-инвестиционна компания с над 25 години опит в индустрията. С над 110 000 кв.м. РЗП в портфолиото си фирмата има над 12 завършени проекта от затворени комплекси и къщи в град Бургас.

Компанията също така развива изцяло нови квартали и инвестира в инфраструктурата на района, в който строи.

Главна цел на компанията е да продължава да подобрява архитектурата и районите в град Бургас като предоставя все по-добра жилищни среда за своите клиенти.

„Бургос Строй“

Строителна компания „Бургос Строй“ ЕООД е на пазара на недвижимите имоти от 17 години. Има завършени над 50 строителни обекта. Всички обекти на фирмата, с изключение на строящите се в момента, имат Акт образец 16. Фирмата има издадени от Камарата на строителите удостоверения за изпълнение на строежи с обхват: “Първа група”, строежи от 2-ра до 5-та категория и “Четвърта група”, строежи от 3-та до 5-та категория.

Освен същинското строителство „Бургос Строй“ извършва всички типове проучвателни работи и планиране на строителството – проучване на терени, проектиране на жилищни сгради, търговски складове, индустриални халета, фамилни къщи и т.н.

Свързани статии
Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес
Тагове
бизнес BURGAS BUSINESS AWARDS
Коментари

Още от последните новини