Влезте във форма за лятото с програма "Строен силует"

Влезте във форма за лятото с програма

Предложението идва от СПА център "6th Sense" и  включва високоефективни процедури
 
Вечно сте на диета, но стрелката на кантара сякаш се е циментирала на една позиция? Някак все не успявате да сте постоянни на спортни занимания, а за домашната гимнастика не остава време? Лятото вече наднича иззад ъгъла и добрата форма ви се струва недостижима. Вашето решение е програма "Строен силует".  
 
Специализираната грижа е разработена от СПА център “6th Sense”на Гранд Хотел и СПА "Приморец". Препоръчва се за хора с наднормено тегло и нарушена обмяна на веществата и обездвижване, вследствие на заседналия начин на живот. Основните цели на "Строен силует" са намаляване на теглото, извайване на тялото и въздействие върху целулита.  
 
Високоефективната програма включва следните процедури: - 3 x Подводно– струеви масаж (30мин) - воден масаж във вана; масажират ви силни водни струи. Освен обезитет, процедурите повлияват положително и лимфния застой, плексит, невроза, артро-ревматични болести и други. Не се препоръчват за бременни дами или хора с високо кръвно налягане;  - 3 x Лимфен дренаж (30мин) - грижа за здравето на лимфната система. Засилва движението на лимфната течност и така подпомага изхвърлянето на шлаките, токсините и отстранява излишните течности в организма. Резултатът е изчистване на организма и понижаване на телесното тегло. Този специализиран масаж подобрява кръвообращението и повишава имунитета;  - 3 x Радиочестотен лифтинг (60мин) - нехирургичен метод за подобряване структурата на кожата. Чрез загряване дълбоките слоеве на кожата се активизират фибропластите, които започват процес на производство на нов колаген. Съединителната тъкан се свива и се елиминира излишната вода от клетките. Локалният метаболизъм, циркулацията на кръвта и лимфата се повишават. Кожата е по-стегната, по-млада, с подобрена текстура, а целулитът – редуциран;  - 3 x Антицелулитен масаж (30мин) - профилактика на целулита; - 3 x Подводна гимнастика (30мин) - не натоварва ставите, укрепва сърцето, увеличава притока на кислород към мускулите; подходяща за хора с различни травми и болки в кръста, разширени вени, слаба мускулатура и обездвижване;   - 1 x Полиране на тялото  (30мин) - луксозен ритуал със специални продукти на световни брандове; почиства кожата в дълбочина; Грижите са поверени в ръцете на дипломираните специалисти на "6th Sense".  Цената на цялата програма е 600.00 лева.  
 
С оглед максимизиране на ефекта, може да се включите и в най-забавните, но същевременно ефективни и щадящи тренировки Kangoo jump. Те са особено подходящи за хора с наднормено тегло, тъй като не натоварват излишно ставите, нито пък ви преуморяват. Провеждат се всеки четвъртък в "6th Sense". Водят ги инструктори от спортен център "Аякс", сред които е и изявената ни многократна шампионка по карате киокушин и професионален автомобилен състезател Гергана Апостолова.
 
С програма „Строен силует“ на СПА център “6th Sense” идеалната форма не е мираж, а съвсем постижима цел, на крачка разстояние. Подарете си грижа и по-добро здраве, доверено на професионалисти, които знаят какво правят - защото здравето е безценно.

Коментари

Още от последните новини