Вижте част от блясъка на най-красивия конкурс в Бургас в снимки

Вижте част от блясъка на най-красивия конкурс в Бургас в снимки - E-Burgas.com

Впечатляваща шоу програма, стил, красота и бурни овации съпътстваха събитието в неделя

Както вече съобщихме короната заслужено отиде при 17-годишната възпитаничка на ГПАЕ "Гео Молев" Теодора Мудева. Тя плени жури и публика в провелия се в неделя конкурс за красота в морския град. Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-додишната Джулия Мицова - съответно на 2-ро и 3-то място.

С лентата "Лице на публиката" се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас. 

Конкурсът "Кралица на Бургас" се проведе в неделя, в препълнената зала на Летния театър. Водещ бе Руслан Мъйнов, а публика и жури имаха възможността да се насладят не само на красотата на участничките, но и на впечатляваща шоу програма - спектакълът "Елементи" на бургаския стилист Тодор Тодоров и  уникалното мапинг шоу "Креволюшън" , които партньорите на конкурса "Christian of Roma"бяха подготвили за тях.

За доброто настроение на гостите между част от турове пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си песен Can't hide.

Участничките в конкурса "Кралица на Бургас" дефилираха в тоалетите на Елена Христова, бутик 'Салма" с дизайнер Милена Дамянова, банските Шугърфри и официалните тоалети на Стоян Радичев, а допълнителен блясък им придаваха най-новата колекция на бижутата "Сваровски".

За съвършения вид на претендентките за така желаната корона се погрижиха фризьорите от "VIP Studio Christian of Roma" и топ гримьорът Арсена Андреева.

Всички участнички получиха подаръци от професионалните продукти за коса на "Christian of Roma", козметика от "REFAN" и енергийни напитки с марката "Tonino Lamburgini". 

Събитието премина със съдействието на община Бургас, а финалистката ще представя града на националната надпревара МИС БЪЛГАРИЯ 2018г.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини