Великият Гетсби организира парти вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец

Великият Гетсби организира парти вечер в  Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Бургас скоро ще потъне в атмосферата на 20-те и 30-те години на миналия век, познати като времето на ар деко. Парти в стилистиката на тази отличителна епоха, ще организира самият Джей Гетсби - емблематичният герой на Франсис Скот Фицджералд, доказал таланта си в не едно и две празненства.

Пера, перли, украшения за глава, тиранти, папийонки - това са само част от аксесоарите, типични за епохата, наред с къси прически, прилепнали коси, цигарета и рокли с дълбоко деколте. Декоративното изкуство "ар деко" ще връхлети с пълна сила Гранд Хотел и СПА Приморец.

Тематичната вечер, предвид патрона и, съвсем логично носи името Gatsby Dinner Party. Събитието ще се проведе на 18 август 2016г. (четвъртък) с начален час 20 часа. Мястото - градината на бургаския емблематичен хотел, сякаш излязъл изпод ръцете на Гетсби, Гранд Хотел и СПА Приморец. Декорации, музика, поднесена от едни от най-големите имена, изпълняващи суинг и джаз в България, много изненади очакват гостите на Джей Гетсби. Дрескодът в стилистиката на ар деко ще допринесе за автентичната атмосфера.

Партита - много. Колко от тях обаче носят типичното лустро на отминалите времена на ар деко и бел епок? Времена на разкош, блясък и промяна. Времена, вдъхновени от индустриалната революция и големите географски открития. Времето на Франсис Скот Фицджералд и Джей Гетсби.

Потопете се в автентичната многокомпонентна атмосфера, на едно добре обмислено и брилянтно организирано парти - вечеря, където 4-степенното меню ще допълват суинг и джаз изпълнения на вещи музиканти, танцови пърформънси в стилистиката на вечерта, дело на професионални артисти, блестели на не една и две сцени и... още много.

The Great Gatsby Dinner Pаrty обещава да е лятното класно събитие на Бургас. Не го пропускайте.

За информация и резервации: Гранд Хотел & СПА Приморец, 056 812345 / 0894 788 873 / [email protected]

Коментари

Още от последните новини