Възрастна англичанка почина в самолета след почивка в "Слънчев бряг"

Възрастна англичанка почина в самолета след почивка в
снимка: airvk-bg.net

Възрастна жена от Великобритания почина в самолета на прибиране от почивката си в Слънчев бряг. Смъртта е настъпила в резултат на дихателни усложнения, съобщава grimsbytelegraph.co.uk. 70-годишната англичанка е умряла в неделя сутринта малко преди кацането на летище Хъмбърсайд. Полетът на самолета McDonnell-Douglas MD-82 е бил управляван от българска, чартърна авиокомпания и е излетял от Бургас, пише още Блиц.

Пътниците от полета са били задържани няколко часа на борда, докато не били установени обстоятелствата около смъртта на жената. Говорител на полицията на Хамберсайд е заявил: „Тази сутрин бяхме повикани в летище Хъмбърсайд по сигнал, че жена на 70 години се е почувствала зле по време на полета и е загинала на борда на самолета. Информирахме семейството й и няма данни за съмнителни обстоятелства около кончината на жената."

Говорител на летището е заявил: „Отзовахме се на призив, свързан с медицинска спешна помощ на борда на редовен полет, който се приземи безопасно тази сутрин (неделя, 23 юни).

След кацането на самолета нашите екипи за реагиране при извънредни ситуации помогнаха на пътниците и екипажа на самолета, подадохме сигнал и в полицията на Хамберсайд".

Коментари

Още от последните новини