Вълнуваща акустична музика оглася 14 февруари в  емблематичния #PRIMORETZ

 Вълнуваща акустична музика оглася 14 февруари в  емблематичния #PRIMORETZ - E-Burgas.com

Подарете на половинката си една различна и неповторима вечер


Денят на обичта и виното 14 февруари Гранд Хотел и СПА Приморец ще отбележи със специална вечер Let's Get PRIM: Запечатано с целувка. Добре дошли на събитието са всички почитатели на вкусната храна и акустичната музика. За кулинарията грижа ще имат шеф-готвач Красимир Петров и екипа на Средиземноморски ресторант Салини. Музиката от своя страна е доверена на Зорница Славова (вокал) и Александър Славчев (китара). Те ще поднесат на гостите специално музикално изживяване в съзвучие с тематиката на празника. Ще звучат знакови песни на Уитни Хюстън, Ед Шийрън, Бруно Марс, Би Джийс и още много световни музиканти. Повече – разказват самите изпълнители.

Бихте ли се представили? 

Александър: Казвам се Александър Славчев. Роден съм в град Русе където съм и завършил средното си образование със специалност класическа китара. Веднага след това музиката ме отведе в София където завърших и Музикалната академия и продължих развитието си.

Зорница: Казвам се Зорница Славова, родена съм в София. Средното си образование, завърших като част от първата сформирана паралелка по поп и джаз пеене в Национално музикално училище "Любомир Пипков". Естественото продължение беше Музикалната академия, отново с пеене.

Защо избрахте музиката за свое поприще и какво е тя за Вас? 

Александър: - Музиката е най универсалния език който всеки човек на света разбира. Тя инструмент който работи с емоциите на човек и е неразделима част от мен.

Зорница: Мисля, че тя ме избра. Музиката е въздух и смисъл, за мен. 

Били сте част от много популярни музикални формати. Какво ви даде участието в тях?

Александър: Бях част от първото издание на Music Idol през 2007-ма година и тогава това ми даде много... Но по - интересно е това, че сега съм част от новия сезон на „Гласът на България“ и изненадите тепърва предстоят.

Зорница: Бях част от отбора на Графа в 4-тия сезон на „Гласът на България“. Участието ми там, ми даде опит и отговори на много въпроси относно начина по който се случват нещата в телевизията.

Работили ли сте заедно и по други проекти?

Александър: Заедно работим от близо 7-8 години и сме създавали много интересни и различни проекти както само двамата, така и в по големи състави.

Зорница: Работим заедно от години. Свирили сме на много интересни места, в различни проекти. 

Ще бъдете част от Let's Get PRIM: Запечатано с целувка на Гранд Хотел и СПА Приморец. Какво да очакват гостите на специалната вечер?

Александър: Ще опаковаме тяхната любов в музика :)
Зорница: Китара, красива музика и добро настроение.

Бихте ли споделили проекти по които сте работили, включително с Ваши популярни колеги?

Александър: Работил съм с много български имена, най силна следа са ми оставили Живко Петров, Лили Иванова , Белослава , Графа и Любо Киров

Зорница: През годините съм била част от разнообразни проекти, имайки възможност да работя с голяма част от популярните имена на българската сцена. Всеки един от тях е оставил следа и ме е научил на много.

Къде искате да ви отведе музиката?

Александър: Няма значение къде ще ме отведе музиката, важното е тя да води :)

Зорница: На всякакви сцени пред усмихнати хора, харесващи и усещащи хубавата музика. Навсякъде, където ме е отвеждала до момента, си е струвало.

Александър: Искам да поканя всички на Let's Get PRIM: Запечатано с целувка, да дойдат да послушат красива музика и да се почувстват специални.

Зорница: Заповядайте в деня на любовта на Let's Get PRIM: Запечатано с целувка! Подарете си тази специална, акустична вечер. Обещаваме, че ще ви усмихнем с хубава музика и настроението ще е повече от отлично!

Зорница Славова и Александър Славчев ще ви очакват в Гранд Хотел и СПА Приморец на 14 февруари за една специална Let's Get PRIM: Запечатано с целувка – вечер. Потопете се в прекрасна акустична музика, поднесена в елегантна обстановка в компанията на кулинарни шедьоври. Споделете празника с любим човек, обичен приятел или друга избрана компания. Любовта е дар, който трябва да празнуваме!


Цена на куверт: 64.00 лева на човек с включено 4-степенно меню.

За резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини