В Бургас няма квартири за летовници, всичко е заето

В Бургас няма квартири за летовници, всичко е заето - E-Burgas.com

esru7934

Бургас  става все по-желано място за лятото. Това досега не е било. Бургас беше по-скоро за разпределителен пункт към други отправни точки по морето, но вече има най-разнообразна база - малки хотели, квартири, хостели. Има и много културна програма, развлечения на плажа, безплатни чадъри и туристите предпочитат да остават тук.

В Бургас офертите варират от стаи с по 5 и с по 6 легла за общо 12 лева - без хазяи до апартаменти с 5 легла за 60 лева, а също и боксониери с 2 легла за по 250 лева. Тези предложения са за квартири близо до плажа.

Има предложения и за стаи в апартаменти с хазяи, които се рекламират като много толерантни - тези стаи са с по 3 легла за 15 лева стаята, гледка към морската градина или с 2 легла за 24 или 30 лева.

За да припечелят някой лев, бургазлии се свиват в една стая и са заделили къщите и апартаментите си за български туристи, стига да дойдат. Преобладаващите в града туристи са руснаци, които обаче са закупили собствени жилища като втори имот. В Поморие те вече са една трета от местното население.

ПИК

Коментари

Още от последните новини