В Айтос събират хранителни продукти в кампанията "Купи и дари"

В Айтос събират хранителни продукти в кампанията

На 8 април в Айтос стартира кампанията "Купи и дари" в подкрепа на гражданите от общината, които в тези трудни дни се нуждаят от подкрепа.

В благотворителната кампания се включиха верига магазини "Кокала", "Стефанови" ООД, "Петров" ЕВГ ЕООД, "Мастерхаус -Айтос" и "Макси Маркет"

Девизът на кампанията е "Със съпричастност и солидарност да преминем през тежките дни!". Идеята, подкрепяна от общинския кризисен щаб с ръководител Васил Едрев - кмет на Община Айтос, е да бъдем единни и силни сега, когато наши съграждани, съседи, приятели, близки се нуждаят оот подкрепа и внимание.

Апелът е към всички граждани - нека, когато пазаруват да дарят закупени от тези магазини трайни и пакетирани хранителни стоки и дезинфектанти в ситуираните в зоната на касите специални колички с логото на кампанията. Чрез доброволците, така събраните продукти ще стигнат до всеки нуждаещ се гражданин.

Гражданите на общината могат да подкрепят кампанията и с информация за хората, които имат необходимост от помощ - на Горещия телефон 0895 762 150.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос
Тагове
благотворителност Айтос
Коментари

Още от последните новини

Светът
В Айтос събират хранителни продукти в кампанията

TikTock

Светът
В Айтос събират хранителни продукти в кампанията

Африка